-
top of page

TEXTE:

IMAGES:

BEACH FESTIVAL NIEUWPOORT NEEMT GEWELDIGE START MET STING ALS IJZERSTERKE HEADLINER

Nieuwpoort, 19 juli 2024 — Het Beach Festival in Nieuwpoort is vandaag met een knaller van start gegaan. Dagny opende het festival en nam iedereen mee met haar ontwapenende enthousiasme. Oyesono zette deze trend verder en liet de temperatuur nog enkele graden stijgen. Fantastic Negrito en Seasick Steve waren de ideale opwarmers voor niemand minder dan Sting die de avond afsloot als grote headliner. De derde editie van het festival trok vandaag maar liefst 14.000 bezoekers naar de Belgische kust voor een zonovergoten dag vol muziek en onvergetelijke momenten, of zoals Sting het noemde: de echte Fields of Gold.


De legendarische Sting betrad het podium als de absolute ster van de avond en stelde niet teleur. Met een setlist vol klassiekers, waaronder ‘Roxanne’, ‘Message in a bottle’ en ‘Englishman in New York’ wist de voormalige frontman van The Police alle verwachtingen in te lossen. Zijn krachtige stem en charismatische podiumaanwezigheid maakten het concert tot een magische ervaring die nog lang in het geheugen van de aanwezigen gegrift zal blijven. “Het was een ongelooflijk mooie avond,” aldus Kristin Battheu, een enthousiaste festivalganger. “De sfeer was fantastisch en Sting was in topvorm.”


Een eerste dag bomvol sfeer in Nieuwpoort!


Het Beach Festival Nieuwpoort begon met een adembenemende sfeer, waarin muziek, gezelligheid en culinaire verwennerij perfect samenkwamen. Op het festivalterrein konden bezoekers genieten van een breed scala aan heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Of je nu zin had in een smaakvolle haute-dog, een portie frietjes met stoofvlees, of een lekkere cocktail, er was voor ieder wat wils.


Mis de magische volgende dagen van Beach Festival niet!


De komende dagen beloven minstens even spectaculair te worden, met een line-up die de verwachtingen overtreft. Zaterdag staan Keane en Oscar and the Wolf op het programma als de grote headliners. Zondag sluit Clouseau het festival af, waarmee de Belgische band haar 40-jarig jubileum viert.


Laat je meevoeren door de magie van de muziek en de betoverende festivalsfeer aan de Belgische kust. Zorg dat je er nog bij bent en koop snel je tickets voor zaterdag en zondag via www.beachfestival.be.


Persgerelateerde vraag? Hit us up! press@beachfestival.be.

bottom of page